Vanlige feil og vedlikeholdsmetoder for flygende sag

1. Den flygende sagvognen kan ikke stoppes når den går tilbake til sin opprinnelige posisjon, noe som fører til at tannstangen kobles ut, som er skaden på den åpne kretsen eller kortslutningen til in-situ induksjonsbryteren.

2. Sagbilen kommer ikke tilbake etter at rørsagen er ødelagt og bordsagen er forårsaket av kortslutningsskaden på in-situ induksjonsbryteren eller langvarig skade på bryteren som skyldes vannkorrosjon og isolasjonsskader, og da er feilsignalet som sendes til mikrodatamaskinen forårsaket av lekkasje.

3. Sagmaskinen kutter røret kontinuerlig og går tilbake til bordsagen, som er kortslutningsskaden til induksjonsbryteren for saging i posisjon.

4. Hvis sagbilen ikke skjærer til enden, er bordsagen skadet med åpen krets eller bryterposisjonen er ikke egnet.

5. Sagbilen kommer ikke tilbake etter at rørsagen er ødelagt og bordsagen er ødelagt, og tannen går tapt på grunn av skade på åpen krets, kort linje eller upassende posisjon av sensorbryteren for bordsagen i posisjon.

6. Sagen løftes ikke, sagbilen returneres, sagbladet blir truffet, og klemmefrigjøringssignalet forstyrrer.Ved hjelp av et oscilloskop kan du se at klemmens frigjøringssignal har interferenspulser.Du bør sjekke om relékondensatoren eller absorpsjonsdioden som normalt er i drift i reléskapet eller om det er noen i nærheten.Releer uten absorpsjon (fokus på sjekk av fallsagreleer og magnetventiler).

rør-Datamaskin-flygende-sag


Innleggstid: 25. mai 2022